Mirëseardhje për Drejtorin e Ri të IBCM: Dr. Brian Staines

IBCM ka kënaqësinë të shpallë përfundimin e suksesshëm të procesit të përzgjedhjes së drejtorit të ri, duke i dëshiruar kështu një mirëseardhje të ngrohtë te Dr. Brian Staines. Brian vjen në IBCM pas një eksperience mbi 30 vjeçare në fushën e drejtimit të karrierës dhe edukimit. Ai ka shërbyer si udhëheqës i Udhëzimeve të Karrierës…

Continue Reading