IBC-M është duke organizuar vizitën e parë të Bordit të Drejtorëve

IBC-M ishte i nderuar që të priste anëtarët e Bordit të Drejtorëve, përgjatë vizitës së tyre të parë në IBC-M më 5 korrik 2018. Anëtarët e Bordit të Drejtorëve të IBC-M janë: Zonja Danijela Marjanovik – Menaxhere e Degës,Banka NLB Mitrovica Veriore Z. Harri Tuomola – Ligjërues i lartë në Universitetin HAMK, Finlandë Z. Dukagjin…

Continue Reading

International Business College Mitrovica nënshkruan marrëveshje financimi me Bashkimin Europian për 4 vitet e ardhshme

Jemi shumë të lumtur t’ju njoftojmë që të premten me 27 korrik 2018, International Business College Mitrovica (IBC-M) ka nënshkruar një marrëveshje financimi 4 vjeçare me Bashkimin Europian në Kosovë, me vlerë prej 2.4 milion euro. BE do të mbeshtesë financiarisht veprimtarinë e Kolegjit në katër vitet e ardhsme akademike. Bashkimi Europian është mbështetës i…

Continue Reading

Pse duhet të studioni Menaxhimin e Mjedisit dhe Bujqësisë?

“Kërcënimi më i madh për planetin tonë është besimi se dikush tjetër do ta shpëtojë atë”. I duhën njerëz profesionistë, të talentuar dhe të përkushtuar për të dhënë zgjidhje për çështjet më të rëndësishme mjedisore në botë dhe sfidat moderne bujqësore. Në IBC-M ne jemi krenar që po mësojmë një arsimim unik ndërdisiplinor në Kosovë…

Continue Reading

IBC-M nderon partnerët e saj me certifikatat e mirënjohjes

Të premte, më 22 qershor,International Business College Mitrovica organizoi Ditën e Mirënjohjes të IBC-M si pjesë e Javës Ndërkombëtare që u mbajtë në kolegj. Kjo ngjarje mblodhi së bashku donatorët IBC-M si dhe partnerët kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Të pranishëm në këtë ngjarje ishin përfaqësues nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, Ministria e Arsimit, Shkencës…

Continue Reading

Për krijimin e obligacioneve të forta për zhvillimin e biznesit me INform (Maqedoni)

Jeta e biznesit ka qenë gjithmonë në lidhje me lidhjet që do të thotë rritje, më shumë mundësi, ide, obligacione, miqësi dhe më shumë biznes. Gjetja e personit ose vendit të duhur për t’u lidhur dhe për të ndarë një ide të përbashkët që do t’ju mundësojë të korrni përfitime më pas të lulëzoni. Ne…

Continue Reading

Early bird special

30.04.2020