Ms. Nataliya Apostolova launches ‘Quality Education is’ campaign at IBC-M

On Monday 7th, the International Business College Mitrovica (IBC-M) was privileged to host the Head of the EU Office in Kosovo and EU Special Representative, Ms. Nataliya Apostolova. In honor of the Europe Day, Mrs. Apostolova hosted a Press Conference at IBC-M, organized to launch the Education Campaign ”Quality Education is…”. At the event, the…

Continue Reading

Mrs. Nataliya Apostolova at IBCM | Press Conference Announcing the Launch of the Campaign ‘Quality Education is’

This Monday, May 7th 2018 IBC-M is privileged to host the Head of the EU Office in Kosovo and the EU Special Representative, Mrs. Nataliya Apostolova. At IBC-M, Mrs. Apostolova will host a Press Conference organized to launch the Education Campaign “Quality Education is”. She will host the conference and discussion with the audience. At…

Continue Reading

Hosting the European Union Delegation

Hosting the European Union Delegation On the 27th April 2018, the International Business College Mitrovica (IBC-M) was honoured to host a European Union Delegation composed of Mr. David Cullen, Head of Unit for Kosovo and Mr. Davide Berton, Policy Officer from the Directorate General for EU Neighborhood and Enlargement Negotiations in Brussels. Delegation members were…

Continue Reading

Mirëseardhje për Drejtorin e Ri të IBCM: Dr. Brian Staines

IBCM ka kënaqësinë të shpallë përfundimin e suksesshëm të procesit të përzgjedhjes së drejtorit të ri, duke i dëshiruar kështu një mirëseardhje të ngrohtë te Dr. Brian Staines. Brian vjen në IBCM pas një eksperience mbi 30 vjeçare në fushën e drejtimit të karrierës dhe edukimit. Ai ka shërbyer si udhëheqës i Udhëzimeve të Karrierës…

Continue Reading