IBC-M është duke organizuar vizitën e parë të Bordit të Drejtorëve

IBC-M ishte i nderuar që të priste anëtarët e Bordit të Drejtorëve, përgjatë vizitës së tyre të parë në IBC-M më 5 korrik 2018. Anëtarët e Bordit të Drejtorëve të IBC-M janë: Zonja Danijela Marjanovik – Menaxhere e Degës,Banka NLB Mitrovica Veriore Z. Harri Tuomola – Ligjërues i lartë në Universitetin HAMK, Finlandë Z. Dukagjin…

Continue Reading

International Business College Mitrovica nënshkruan marrëveshje financimi me Bashkimin Europian për 4 vitet e ardhshme

Jemi shumë të lumtur t’ju njoftojmë që të premten me 27 korrik 2018, International Business College Mitrovica (IBC-M) ka nënshkruar një marrëveshje financimi 4 vjeçare me Bashkimin Europian në Kosovë, me vlerë prej 2.4 milion euro. BE do të mbeshtesë financiarisht veprimtarinë e Kolegjit në katër vitet e ardhsme akademike. Bashkimi Europian është mbështetës i…

Continue Reading

Pse duhet të studioni Menaxhimin e Mjedisit dhe Bujqësisë?

“Kërcënimi më i madh për planetin tonë është besimi se dikush tjetër do ta shpëtojë atë”. I duhën njerëz profesionistë, të talentuar dhe të përkushtuar për të dhënë zgjidhje për çështjet më të rëndësishme mjedisore në botë dhe sfidat moderne bujqësore. Në IBC-M ne jemi krenar që po mësojmë një arsimim unik ndërdisiplinor në Kosovë…

Continue Reading

IBC-M nderon partnerët e saj me certifikatat e mirënjohjes

Të premte, më 22 qershor,International Business College Mitrovica organizoi Ditën e Mirënjohjes të IBC-M si pjesë e Javës Ndërkombëtare që u mbajtë në kolegj. Kjo ngjarje mblodhi së bashku donatorët IBC-M si dhe partnerët kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Të pranishëm në këtë ngjarje ishin përfaqësues nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, Ministria e Arsimit, Shkencës…

Continue Reading

Për krijimin e obligacioneve të forta për zhvillimin e biznesit me INform (Maqedoni)

Jeta e biznesit ka qenë gjithmonë në lidhje me lidhjet që do të thotë rritje, më shumë mundësi, ide, obligacione, miqësi dhe më shumë biznes. Gjetja e personit ose vendit të duhur për t’u lidhur dhe për të ndarë një ide të përbashkët që do t’ju mundësojë të korrni përfitime më pas të lulëzoni. Ne…

Continue Reading