Hosting the European Union Delegation

Hosting the European Union Delegation On the 27th April 2018, the International Business College Mitrovica (IBC-M) was honoured to host a European Union Delegation composed of Mr. David Cullen, Head of Unit for Kosovo and Mr. Davide Berton, Policy Officer from the Directorate General for EU Neighborhood and Enlargement Negotiations in Brussels. Delegation members were…

Continue Reading

Mirëseardhje për Drejtorin e Ri të IBCM: Dr. Brian Staines

IBCM ka kënaqësinë të shpallë përfundimin e suksesshëm të procesit të përzgjedhjes së drejtorit të ri, duke i dëshiruar kështu një mirëseardhje të ngrohtë te Dr. Brian Staines. Brian vjen në IBCM pas një eksperience mbi 30 vjeçare në fushën e drejtimit të karrierës dhe edukimit. Ai ka shërbyer si udhëheqës i Udhëzimeve të Karrierës…

Continue Reading