Lansohet “English Academy 2017”

IBCM ka lansuar IBCM English Academy 2017. I udhëhequr nga mësimdhënësja e anglishtes, programi 8 javor i gjuhës angleze u ofron studentëve të dalluar të shkollave të mesme mundësinë që të praktikojnë anglishten në një mjedis të relaksuar dhe të këndshëm. Këtë vit, rreth 150 nxënës të dalluar të shkollave të mesme nga Mitrovica dhe…

Continue Reading

IBCM dhe ISCAP nga Portugalia nënshkruajnë marrëveshjen për këmbim ndërkombëtar

IBCM ka kënaqësinë që të njoftoj për marrëveshjen e re për këmbim ndërkombëtar të studentëve dhe stafit me partnerin tonë The Porto Accounting and Business School (ISCAP) nga Portugalia. ISCAP i përket njërit prej Instituteve Politeknike më të mëdha dhe më prestigjioze të Portugalisë: Polytechnic Institute of Porto (IPP). Ky institucion që ofron një gamë…

Continue Reading

Një përshtypje e mirë: IBCM mirëpret 125 studentë ndërkombëtar të studimeve Master

Me 23 Janar 2017, IBCM kishte kenaqësinë që të mirëpres 125 studentë të mbi 50 kombësive të ndryshme nga programi European Master’s Degree in Human Rights & Democratization (EMA) në Vjena dhe programi Venice Human Rights Master’s . Studentët visitor kishin shumë pyetje për studentët dhe stafin e IBCM-së. Jovana Stanojevic, Aleksandra Lazarevic, Elvira Muja…

Continue Reading

“Dialog Biznesi”- Klubi i Biznesit Jug

IBCM ju fton në Klubin e Biznesit më 30 tetor 2015, në orën 13:00 në kampusin e jugut të IBCM-së. Nën emërtimin e quajtur “Dialog Biznesi” synojmë që t’i bashkojmë bizneset, dhe kjo ngjarje do të ju mundësoj pjesëmarrësve nga agrobiznesi që të diskutojnë me tregtarët dhe ekspertët e administratës publike se si të zgjerojnë…

Continue Reading

Tema e Klubit të Biznesit këtë muaj: “Zhvillimi i planit të suksesshëm të biznesit”

Ftoheni të ndiqni Klubin e Biznesit të IBCM-së më 22 tetor 2015, në orën 15:00 në kampusin e veriut të IBCM-së. Si pjesë e serisë së “Dialogut të Biznesit” për të zgjeruar biznesin tuaj, ky sesion do të fokusohet në fillimin dhe zhvillimin e një plani të suksesshëm biznesi. Ky sesion synohet sidomos për pronarët…

Continue Reading

Marketingu gueril: Si ta përmirësoni biznesin tuaj lirë dhe efektshëm!

Më 28 maj 2015, IBCM mbajti Klubin e Biznesit, ku u diskutua tema: “Marketingu gueril: Si ta përmirësoni biznesin tuaj lirë dhe efektshëm!’ Ligjëruesi i Marketingut në IBCM, Vladimir Jeremiç mbajti një prezantim të shkurtër të marketingut gueril, ku shpjegoi konceptin dhe metodat e tij përmes disa shembujve. Pjesëmarrësve ju bashkua edhe Prof. Ljubisa Petroviç, Drejtor i…

Continue Reading