IBCM ju fton në Klubin e Biznesit më 30 tetor 2015, në orën 13:00 në kampusin e jugut të IBCM-së. Nën emërtimin e quajtur “Dialog Biznesi” synojmë që t’i bashkojmë bizneset, dhe kjo ngjarje do të ju mundësoj pjesëmarrësve nga agrobiznesi që të diskutojnë me tregtarët dhe ekspertët e administratës publike se si të zgjerojnë bizneset e tyre dhe cilat kritere duhet t’i plotësojnë për të shitur përmes tregtarëve të mëdhenj. Na u bashkoni në Klubin e Biznesit dhe pasurojeni përvojën tuaj të biznesit! Nëse ju duhen më shumë informacione, ju lutemi na kontaktoni: Kampusi veri: +381 (0) 28 409 013, Kampusi jug: +381 (0) 28 534 834